Salutació de l’Alcalde

Les estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) finançades amb els Fons Europeus Feder són sinònim de futur, de prosperitat i de la ferma intenció que tenim des del Govern d’Ontinyent de construir una ciutat transversal més sostenible i moderna. Un Ontinyent que evoluciona i mira cap a Europa.

El gran treball que s’ha realitzat de manera transversal a l’Ajuntament d’Ontinyent junt amb l’administració estatal i europea està veient els seus fruits. L’EDUSI arriba a totes les realitats que la nostra ciutat demana per a convertir-se en una població moderna de referència on la ciutadania tinga més oportunitats i recursos a l’abast de totes i tots.


Amb la col·laboració dels Fons Feder i de la Unió Europea, s’han establert nou línies de treball amb diferents accions i objectius, amb la finalitat d’ afavorir el creixement econòmic i la cohesió de distintes regions de la Unió Europea, reduint així les desigualtats i els desequilibris existents. L’assoliment de tots els objectius establerts, el farem possible amb la inversió que estem realitzant de manera conjunta amb els Fons FEDER i amb el Fons Social Europeu, aconseguint un total de 5 milions d’euros que es veuran reflexats de
manera directa en la transformació i millora de la nostra ciutat.

Per una ciutat més integradora, més accessible i més intel·ligent.
Ontinyent Evoluciona amb Europa. I amb Europa, mirem cap al futur.